Om os

Venedig.dk er en online rejseguide med alt fra Venedig nyheder, guides, seværdigheder og praktisk rejseinformation til fotos, video og kort. Teksterne bliver skrevet af glødende Venedig entusiaster, som alle har rejst eller boet der over en længere årrække. Venedig.dk blev skabt af FDM travel for at give dig den bedste rejseguide på dansk om Venedig. Ønsker du at bidrage med din Venedig viden på Venedig.dk er du velkommen til at kommentere artiklerne rundt omkring på sitet eller kontakte os.

Bestil din Venedig rejse i dag

På Venedig.dk kan du også bestille en billig rejse til Venedig med fly og hotel. Time for time opdaterer vi priserne på de billigste flybilletter og hoteller i Venedig, som du alle kan reservere og betale online her på Venedig.dk

Find din flybillet blandt 150 flyselskaber

I vores flybestilling søger vi efter den billigste og bedste flybillet til Venedig blandt mere end 150 flyselskaber. Vi giver dig et godt og hurtigt overblik, så du kan vælge den flybillet, der passer til din rejse. Vælg selv om du vil flyve fra Kastrup eller Billund eller en anden lufthavn i DK.
Klik her og søg efter en flybillet til Venedig

Find dit hotel i Venedig

I vores hotelbestilling søger vi blandt stort udvalg af gode kvalitetshoteller, der ligger centralt i Venedig. Hos Venedig.dk er du sikret en god hoteloplevelse på din rejse til Venedig.
Klik her og søg efter et godt, centralt hotel i Venedig

Kombinér fly og hotel

I vores fly og hotel-rejsebestilling kan du kombinere et fly med et godt hotel i Venedig og betale det hele i én og samme bestilling. På den måde kan du skabe en god og billig rejse til Venedig, der passer præcis til din ønsker.
Først vælger du dit fly og derefter vælger du dit hotel.
Klik her og søg efter fly og hotel i Venedig

Sikker onlinebetaling med kreditkort

Venedig.dk bruger SSL (Secure Socket Layer), hvilket sikrer, at dine betalingsoplysninger undervejs i bestillingsforløbet bliver krypterede og ulæselige for andre.
Venedig.dk bruger desuden DIBS (Dansk Internet Betalings System), hvilket sikrer, at din betaling med kreditkort hos Venedig.dk er sikkert og certificeret af PBS (Pengeinstitutternes Betalings Systemer).

Salg- og leveringsbetingelser

Da FDM travel er teknisk leverandør af rejser købt på Venedig.dk gælder der følgende betingelser:
Salg- og leveringsbetingelser

Forbehold

Redaktionen bag Venedig.dk er fuldt ud dedikeret til at levere spændende og aktuel information om Venedig. Men verden er et foranderligt sted. Selvom vi bestræber os på at holde de anførte priser opdaterede, kan vi ikke garantere prisernes nøjagtighed andet end på publiceringstidspunktet. Derfor vil vi opfordre dig til at dobbelttjekke priserne, bare for en sikkerheds skyld. Vi takker for din forståelse - og ønsker dig rigtig god rejse.

Kontakt os

Her kan du komme i kontakt med Venedig.dk