Venedig uden turister

Sommer i Venedig

Det kan faktisk lade sig gøre at rejse rundt i Venedig uden at møde andre turister. De fleste rejsende i Venedig er endagsturister, som ankommer om formiddagen og rejser fra Venedig igen sidst på eftermiddagen. Resten af aftenen er der lagt færre rejsende i Venedig. Derfor er det vigtigt, at du vælger et hotel i selve Venedig - så kan du også opleve Venedig om aftenen.

Snup gerne en siesta midt på dagen, og saml energi til de vidunderlige aftener på listige barer og musikken i kirker og på Markuspladsen. Rejser til Venedig behøves ikke være rejser i en turistby - på rejser til Venedig kan du selv finde sjælen i Venedig. Stå bare en enkelt dag på din rejse op sammen med solen og oplev det helt fantastiske morgenlys, mens Venedig langsomt vågner.

De fleste rejsende i Venedig opholder sig i et bælte fra hovedbanegården og Piazzale Roma over Rialtobroen til Markuspladsen. Trænger du til at få Venedig lidt for dig selv, så gå på opdagelse i bydelene Cannaregio, Castello, San Michele og Giudecca i Venedig.